Faatasi ai ma se tupe mama atoa o le 40%, e mafai ona avea moli malamalama faʻafuaseʻi ma isi vasa lanumoana fou?

O le faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le poto faʻateʻaina alamanuia ua faʻafeiloaʻi vave le atinaʻe.O se faʻamatalaga mamalu e uiga i le toe lolomiina ma le leaga o uluai tusiga o la matou upega tafaʻilagi ma le tapeina ma le loto i ai o upu a le Senior Engineer LED
E tusa ai ma le lipoti, na ausia e le afi a le Bluebird se tupe maua o le 1.396 piliona yuan i le afa muamua o le 2021, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga e 65.46%;O le tupe mama e 204 miliona yuan, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga e 40.89%;O tupe mama e le'i toesea e 199 miliona yuan, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga e 57.32%.
Qingniao afi na faavaeina ia Iuni 2001, taulai atu i le fanua o le saogalemu afi ma le Initoneti o mea, ma e faavae i luga o le R & D, gaosiga ma le faatauina atu o "tasi-taofi" oloa faiga saogalemu afi.O lana pisinisi autu e aofia ai pisinisi faʻasalalau afi lautele, moli faʻalavelave faʻafuaseʻi ma pisinisi faʻateteleina atamai, ma pisinisi afi afi.
O le 2021 e atoa i ai le 20 tausaga talu ona faavaeina le Bluebird fire ma o le tausaga muamua foi lea o lana fuafuaga mo le isi tolu tausaga.E tusa ai ma le folasaga o Qingniao pulea afi, i le afa muamua o le tausaga, o le "troika" e pei o le pisinisi autu a le kamupani faagaoioia lelei, ma faailoga eseese e pei o poloaiga oloa, tilivaina ma le aoina o tupe maua ausia le tuputupu ae vave i lea tausaga ma lea tausaga.
Faatasi ai ma i latou, o moli faʻalavelave faʻafuaseʻi ma pisinisi faʻatauvaʻa atamai na faʻatumauina le televave o atinaʻe, ma o poloaiga ma uta na faʻaauau pea ona tupu faʻafuaseʻi.E tusa ai ma le lipoti, o le moli faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le atamai o le aveeseina o pisinisi na ausia se tupe maua o le 135 miliona yuan i le afa muamua o le 2021, faʻatasi ai ma le siʻitia o le 173.80%.O lo'o fa'amoemoe e fa'aauau pea le fa'atumauina o le fa'atupuina o le saosaoa i le afa lona lua o le tausaga.
O le a le tupe mama o moli faʻalavelave faʻafuaseʻi ma pisinisi faʻateʻaina atamai?Na matauina e le Inisinia Sinia o le LED e faapea, i le afa muamua o le 2021, o le aofaiga atoa o tupe mama o oloa a le Bluebird na oo atu i le 43.37%, o se faaitiitia e 3.75% i le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai.
Na faailoa mai e le Bluebird fire e faapea, i le isi tolu tausaga, o le a faʻaauau pea ona faʻaleleia e le kamupani le faʻatinoga, fesoʻotaʻiga, atamai ma faʻataʻitaʻiga talafeagai o oloa faʻaeletoroni afi, ma faasolosolo malie ona fausia se faʻavae pisinisi "3 + 2" (o lona uiga, o se "troika" ma fa'alilolilo afi lautele (e aofia ai fafo), moli faʻafuaseʻi ma le faʻasaʻoina atamai, faʻatautaia afi afi e pei o le autu, ma le faʻaogaina o le afi atamai "Fetu fou e lua" faʻatasi ma le puipuiga o le afi o le fale e avea ma autu, ma faasolosolo malie atu i le saogalemu, Initaneti o mea ma isi fesoʻotaʻiga. fanua, ina ia mafai ona ausia le sini o le lalolagi atoa o le "saogalemu afi + Initaneti o mea".
O moli faʻalavelave faʻafuaseʻi o loʻo faʻatatau i le faʻaogaina o le afi afi e tuʻuina atu ai moli faʻafuaseʻi mo le aveeseina o tagata faigaluega ma le faʻaogaina o afi i le taimi o mu.O lona mamanu talafeagai e taua tele ma sao i le faʻamautinoaina o le saogalemu o le aveeseina o tagata faigaluega.
Ae ui i lea, i le taimi nei, o le tele o faʻailoga faʻaalia o le aveeseina e masani ona faʻaaogaina i le poloketi o faʻailoga mautu.O loʻo i ai se faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi pe a tupu se afi i tafatafa o le laina evacuation line poʻo lona faʻaalia o le faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le a taʻitaʻia pea tagata i le nofoaga matautia.
Faatasi ai ma le faʻamalosia o le malamalama o tagata i lo latou lava saogalemu, e manino lava e le mafai e le moli faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi ona faʻafetaui atoatoa manaʻoga o faʻamalama faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi ma faatonuga.I le taimi nei, o le i ai o moli faʻalavelave faʻafuaseʻi afi ma le faʻaogaina o faʻamatalaga e sili ona taua.
O loʻo i ai manaʻoga faʻapitoa mo le saogalemu o le faʻaaliga faʻaaliga ma le faʻalavelave faʻafuaseʻi o faʻamalama o fale maualuluga, ma e faʻatatau i fale maualuluga e pei o fale lautele ma falemaʻi.
Ia Aperila 2020, o le Pulega a le Setete o le vaavaaia ma le pulega o maketi na faʻamalieina le faʻamaumauga faʻamaonia o oloa faʻamalosia e tuʻueseese ai moli faʻalavelave faʻafuaseʻi ma faʻailoga o oloa mai "mea faʻafefe afi" i se vaega tutoʻatasi.O le faʻaofiina o lenei faiga faʻavae o le a faʻamalosia ai foi le faʻavaveina o le atinaʻeina o moli faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le faʻaaogaina o pisinisi, aemaise lava le atinaʻeina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o moli faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le faʻaogaina.
I le avea ai o se tasi o moli moli ma le malosi faʻatauvaʻa sili ona atoatoa i Saina, na taʻimua Sanxiong Aurora i le faʻavaeina o vae i le vaega malamalama malamalama i le tele o tausaga talu ai, mulimulitaʻia le faʻagasologa o le atinaʻeina o pisinisi ma manaʻoga fou o tagata faʻatau, faʻaauau le faʻalauteleina o fanua fou, faʻateleina R & D ma mamanu fou, ma teu faʻafaigaluega i galuega faʻamalamalamaina e pei o le fale atamai, aʻoaʻoga atamai, faletalimalo atamai, ofisa atamai ma faʻalavelave faʻafuaseʻi.
Mo le faʻaogaina o moli faʻalavelave faʻafuaseʻi, Sanxiong Aurora ua atiaʻe oloa faʻamalama faʻafuaseʻi e fetaui ma le gb17945-2010 oloa faʻamaonia ma le gb51309-2018 faʻataʻitaʻiga afi.
E tusa ai ma le Sanxiong Aurora, "i le taimi nei, o Sanxiong Aurora malamalama faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi ma le faʻaogaina o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina lautele i le tele o galuega faʻainisinia a le atunuʻu e pei o le Yunnan Southern Yunnan Central Hospital, Xiamen Hengqi fale, Guiyang Vanke Huaxi metropolis, Guangzhou Freeman togalaau ma isi. ."
I le avea ai ma vaega autu o lamepa, ua manumalo le sapalai o le eletise o le LED i se avanoa lautele maketi i lalo o le faʻaauau pea o le tuputupu aʻe o moli LED.I le avea ai o se lala taua o le alamanuia faʻalavelave faʻafuaseʻi, ua faʻafeiloaʻi e le LED se galu taua o avanoa.
I le avea ai o se "fetu oso aʻe" i le fanua o le faʻaogaina o le eletise, o bilda e faʻaauau pea ona faʻaauau le R & D ma le gaosiga talu mai le ulufale atu i le fanua o le faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma ua naunau e fausia le kamupani i se siamupini oloa e tasi i le malosi faʻafuaseʻi. alamanuia sapalai.
E taua le matauina ina ua uma ona nofouta i le lautele o faamoemoega o le maketi malamalama malamalama, faatasi ai ma ana ausiaga i le tulaga o faalavelave tutupu faafuasei malosiaga mo le tele o tausaga, bilda ua faataatia lona faatulagaga i le fanua o le poto faʻalavelave faʻafuaseʻi sapalai toe faia ma faia se fa'atosina tele.
O le mea moni, i le maeʻa ai o tausaga o atinaʻe, o loʻo faʻalatalata atu le maketi o moli LED i le pito i luga, ma o le pisinisi moli ua faʻafeiloaʻi i luitau ma avanoa e leʻi tupu muamua.O le tele o pisinisi moli e amata ona taulaʻi atili i luga o le maualuga o tupe maua ma le maualuga o le maketi vaega, ma o moli atamai e mautinoa lava o se ala auro i le maketi vaega.
Ke Jianjun, taʻitaʻifono o bilda, e talitonu foi e faapea "o le talosaga atamai o se itu taua o le atinaʻeina o le alamanuia, ma o le atinaʻeina o tulaga o le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le eletise i le lumanaʻi o le a le masalomia le atiina ae i le itu o le atamai."


Taimi meli: Mati-08-2022
Whatsapp
Auina atu se imeli